02 / 05 / 2024

Özgenç Özenç

Özgenç Özenç

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Özerip Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerip Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle  Özgenç Özenç ile  Muhammet Emin Er tarafından Şişli'de kuruldu.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Bursa Kefensüzen Camii yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Han döneminde yaptırılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Doğanbey Mahallesi’ndeki Kefensüzen Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore ediliyor.

Özen Kuzu, 15 Temmuz'u değerlendirdi!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilen darbe girişimini yorumladı. İşte Kuzu'nun gündem yorumu...

Hollanda Rotterdam'a yüzen çiftlik yapılacak!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde suyun üzerinde yüzen çiftlik projesi hayata geçiriliyor. Beladon şirketi tarafından hayata geçirilen proje 1.200 metrekare büyüklüğünde olacak.

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sulhattin Özen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Molla Sokak'ta kuruldu.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Özen Kuzu: Yabancı yatırımcıya oturum hakkının önü açılmalı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşaması konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Avrupa'da konut yetersizliğine karşı yüzen evler inşa ediliyor!

Avrupa ülkeleri, konut yetersizliğine karşı yüzen evler yapılıyor. Fraunhofer Enstitüsünün geliştirdiği evler kendi elektriğini, suyunu ve ısınma kaynağını üretiyor. Evin dışını kaplayan güneş pilleri ısınmayı sağlıyor.

Özgenç Özenç Haberi

Özgenç Özenç

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Acar, Başkan Yardımcısı Erhan Şahintürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Baykan, Özgenç Özenç olarak belirlendi. 


Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özelgerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirlibir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değerleri etkileyen gayrimenkul niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak ve 15.1.2014 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Garantim...