06 / 05 / 2024

Özgörkey Otel izmir

Özgörkey Otel izmir

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey, 26 yıl boyunca üzerinde bir proje gerçekleştirmek için mücadele ettiği İzmir Çankaya'daki arsasıyla ilgili nihayet amacına ulaştı.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Özgörkey Otel izmir Haberi

Özgörkey Otel izmir


Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey, 26 yıl boyunca üzerinde bir proje gerçekleştirmek için mücadele ettiği İzmir Çankaya'daki arsasıyla ilgili nihayet amacına ulaştı. Özgörkey'in "Bende manevi değeri büyük, çünkü baba yadigarı" dediği arsa için gerekli onayların çıkmasının ardından arsa üzerine yapılacak 8 katlı otel inşaatının temelleri düzenlenen törenle atıldı. Erdoğan Özgörkey ev sahipliğinde gerçekleştirilen otel inşaatının temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin önde gelen sanayici ve işadamları, Özgörkey ailesi ve çalışanlar katıldı. Özgörkey ailesi olarak manevi değeri kendileri açısından çok yüksek olan arsada inşaat çalışmalarının başlamasından duyduğu mutluluğu dile getiren Erdoğan Özgörkey, kendilerine destek olanlara teşekkür ederek, inşaatın bitmesi ile daha da mutlu olacaklarını söyledi.



Yeni Asır


Haber, Haber Ekspres'te şu şekilde yer aldı;


Özgörkey Grubu, 15 yıl önce...