17 / 05 / 2024

Özgörkey Otomotiv gaziemir

Özgörkey Otomotiv gaziemir

Borusan Otomotiv'in yetkili bayisi ve yetkili servisi olarak BMW, MINI, Land Rover gibi markaların temsilciliğini yapan Özgörkey Otomotiv, Bornova'dan sonra ikinci tesisini Gaziemir'de kurmayı planlıyor...

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Yılmaz Özgür tarafından kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özgören tarafından kuruldu.

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şen tarafından kuruldu.

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Özgürler Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özgürler Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Özgür tarafından kuruldu.

Özgörkey Otomotiv gaziemir Haberi

Özgörkey Otomotiv gaziemir
Sevilen Şaraplan'nın üretimini Aydın'a taşımasının ardından boşalttığı fabrikayı alan Özgörkey Otomotiv, burada 25 milyon TL'lik yatırım yapacak. 11 bin metrekarelik arsa üzerindeki fabrika binasını yıkacak olan Özgörkey Otomotiv, buraya yeni bir tesis kuracak. 1968-1998 arasında Ege ve Akdeniz'de The Coca Cola Company ürünlerinin üretim, satış, pazarlama ve dağıtımım gerçekleştirdiklerini anlatan E. Özgörkey Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgörkey 1998'de Türkiye Coca Cola operasyonlarının tek bir çatı altında toplanmasının ardından dondurulmuş gıda sektörüne girdiklerini, ardından da BMW, MINI ve Land Rover'ın Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv anlaşma yaparak İzmir'de bu markaların yetkili satıcı ve servisi olduklarını anlattı.

Dondurulmuş patates yatırımı Yatırımlarının sürdüğünü anlatan Özgörkey, ATA Grubu İle yüzde 50'şer ortaklıkla Afyon'da kurdukları dondurulmuş patates tesisinin önümüzdeki yıl devreye alınacağına dikkat çekti. Özgörkey,...