29 / 04 / 2024

Özgül Yücel kimdir

Özgül Yücel kimdir

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Özgül Yücel kimdir?

Holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın olan Vekon Prefabrik Genel Müdürü Mimar Özgül Yücel kimdir? İşte mimar Özgül Yücel'in biyografisi...

Özgül Yücel Vekon'un yeni Genel Müdürü oldu!

Vefa açıklamasına göre, Yücel holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu. 1979 yılında İstanbul'da doğan Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu

Vekon’un yeni Genel Müdürü Özgül Yücel oldu!

Mimar Özgül Yücel, Vefa bünyesindeki Vekon’un Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yücel, holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu. Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun...

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Yücel Park kat planları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yücel Park projesinde 825 daire ile 17 ticari birim bulunuyor. Peki kat planları nasıl tasarladı?

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Özgül Yücel kimdir Haberi

Özgül Yücel kimdir

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, Vekon'un yurt dışında özellikle inşaat projeleri için sunduğu çözümlerle dikkat çektiğini belirterek, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti" ifadesini kullandı. 


Vekon'dan yapılan açıklamaya göre, prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, yurt dışındaki etkinliğini de fuar katılımları ile güçlendiriyor. Vekon, mayıs ayının ilk haftasında Cezayir'deki Batimatec İnşaat Fuarı ile Katar'daki Project Qatar Fuarı'na katılarak inşaat projeleri için sundukları kamp çözümlerini sergiledi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, bu yıl 18. kez düzenlenen Batimatec İnşaat Fuarı'nı, ülkedeki yerel müteahhitlere ve inşaat şirketlerine ulaşmak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti. Yücel, şöyle devam etti: 


"Cezayir'de büyük bir potansiyele ulaşan inşaat faaliyetleri, bu ülkeyi sektörümüz...