11 / 05 / 2024

Özgül Yücel özgeçmiş

Özgül Yücel özgeçmiş

Holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın olan Vekon Prefabrik Genel Müdürü Mimar Özgül Yücel kimdir? İşte mimar Özgül Yücel'in biyografisi...

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? 29 Ekim'de emekli ikramiyesi hesaplara yatacak mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel emekli vatandaşlara ikramiye konusu gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? İşte detaylar...

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Dolar 2023 yılında düşecek mi yükselecek mi? sorusunun net yanıtı şimdi belli oldu! Doları olanlar koşsun!

Dolar kuru haftanın başından itibaren yatay seyrine devam etti. Haftayı düşük seviyelerle kapatırken yatırımcılar doların 2023 yılında düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte o sorunun net yanıtı...

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Yücel Park kat planları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yücel Park projesinde 825 daire ile 17 ticari birim bulunuyor. Peki kat planları nasıl tasarladı?

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Kartal Yücel Park satılık daire fiyatları!

Denize 900 metre mesafede konumlandırılan  Kartal Yücel Park Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Özgül Yücel özgeçmiş Haberi

Özgül Yücel özgeçmiş

Özgül Yücel kimdir?

Mimar Özgül Yücel, Vefa Holding bünyesindeki Vekon Prefabrike Yapı Çözümleri A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne 16 Aralık 2013 tarihinde atandı. Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun.


1979 yılında İstanbul’da doğan Özgül Yücel, mezuniyetinin ardından proje ve taahhüt firmalarında şantiye ve proje yöneticisi olarak deneyim kazanan Yücel, 2004 yılında başlayan Vefa kariyerine Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak adım attı.


2005 yılında Türkiye’nin ilk pratik hazır konut çözümü olan Nestavilla markasının oluşumuna, ürünün geliştirme ve satış süreçleri ile katkı sağladı. 2006 yılından itibaren ekibiyle birlikte Vekon’un özellikle yurtdışında iş yapan büyük müteahhit firmalara çözümler sunan bir marka olması için çalıştı. Özgül Yücel,son olarak Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevini üstlendiği Vekon’daki kariyerine Genel Müdür olarak devam ediyor.


Evli ve 11 yaşında ikiz...