15 / 05 / 2024

Özgüller Metal İnşaat adres

Özgüller Metal İnşaat adres

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Harman tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Landstar Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landstar Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Özgür Özbek tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

Erza Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erza Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ekici tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Endo Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endo Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Koçak tarafından kuruldu.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Özgüller Metal İnşaat adres Haberi

Özgüller Metal İnşaat adres

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Harman tarafından kuruldu.

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Demir- çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Yurt içi ve yurt dışında demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını...