04 / 05 / 2024

Özgüner Gayrimenkul nerede

Özgüner Gayrimenkul nerede

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Antalya!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği(GYODER) üyesi Helmann Consturaction Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün gayrimenkul sektöründe yabancıların en çok Antalya'yı tercih ettiğini söyledi.

Mimar Orhan Özgüner Köyde Mimari’yi anlattı!

Mimar Prof. Dr Orhan Özgüner'in  1968’de yaptığı Köyde Mimari Doğu Karadeniz araştırmasının fotoğrafları Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde meraklılarıyla buluştu.Özgüner, köy evinin sosyal düzenin yansıtıcısı olduğunu söylüyor.

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Söner tarafından kuruldu. 

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Özgüner Gayrimenkul nerede Haberi

Özgüner Gayrimenkul nerede

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.  


Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1.Şirket,yurt içinde ve yurt ışında finans,ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, yapmak kaydıyla, yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve tabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını, menkul ve gayrimenkul alanlarında yatırım yapmak amacıyla yönetimini üstlenmek. 2.Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir. Menkul rehni alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkulle ilgili olarak her çeşit ayni ve şahsi hakları ihdas edebilir,başkaları lehine bu hakları...