04 / 05 / 2024

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Baha Tolga Demirci tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Çanakakkalemcom köşe yazarlarından Özgür Demirci bugünkü köşe yazısında gayrimenkul yatırımı yaparken dikkat edilmesi gereken konuları kaleme aldı. İşte Demirci'nin o yazısı...

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Pin Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pin Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Fatih Güner tarafından kuruldu. 

Liya Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Liya Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öner tarafından kuruldu. 

Xia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Xia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İbrahim Özgür Doğan ve Mehmet Ercil ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi Haberi

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.  


Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1.Şirket,yurt içinde ve yurt ışında finans,ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, yapmak kaydıyla, yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve tabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını, menkul ve gayrimenkul alanlarında yatırım yapmak amacıyla yönetimini üstlenmek. 2.Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir. Menkul rehni alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkulle ilgili olarak her çeşit ayni ve şahsi hakları ihdas edebilir,başkaları lehine bu hakları...