05 / 05 / 2024

Özgür Girişken kimdir

Özgür Girişken kimdir

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, "Beklentilerin altında fiyatlara kamu arazileri satılıyor'' diyerek, belediyelerin arsa satış ihalelerindeki sonuçlarını değerlendirdi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Özgür Karabat'tan sahra hastaneleriyle ilgili soru önergesi!

CHP Milletvekili Özgür Karabat İstanbul'da yapımına başlanan sahra hastanelerine ilişkin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanıtlaması talebiyle TBMM'de soru önergesi sundu...

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

Özgür Aktepe'nin şantiyesinin ruhsatsız olduğu iddiası! 

İş adamı Özgür Aktepe’nin şirketinin şantiyesinin ruhsatsız olduğu, arsanın eğitim alanı olarak gözüktüğü iddia edildi. 

Özgür Fırat Certel, Sinpaş GYO Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Özgür Fırat Certel'in Sinpaş GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu...    

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Özgür Girişken kimdir Haberi

Özgür Girişken kimdir

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, istisnai bir kaç yeri saymazsak belediyelerin arsa satış ihalelerindeki sonuçların tam bir hayal kırıklığı olduğunu savundu. Girişken, "Beklentilerin altında fiyatlara kamu arazileri satılıyor şu anda. Bunları biz boşu boşuna özelleştiriyoruz. Çünkü kamusal niteliğini kaybettiğimize değecek bir getiri sağlamıyor" dedi.


ORTADA ALICI YOK

Özgür Girişken, eskiden belediyelerin arsa ihalelerinin çok yüksek fiyatlara gittiğini, ancak şu anda ihalelere talebin az veya hiç olmadığını belirtti. "Belediyelerin ihalelerine çok fazla katılım oluyordu. Açılış fiyatı düşüktü ancak rekabetten dolayı fiyat çok yükseliyordu.  Şu anda alıcı yok ortalıkta, talep yok. Giren alıyor, bunun çok örneğini de gördük. Ya da hiç kimse girmiyor ikinci kez ihaleye çıkıyor. Durgunluktan belediyelerde çok fazla etkilendi" dedi.


TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Arsaların değerinde gitmediğini, Belediyeleri arsa satışlarının...