28 / 08 / 2024

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özhan Hazırlar tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılması TBMM'de!

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılma gerekçesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ok, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Köseoğlu ve Sehat Özhan ortaklığıyla kuruldu.

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi kuruldu!

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özhan, Aslısetenay Koçdar ve Mehmet Celalett Cihan ortaklığında kuruldu.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özhan Hazırlar tarafından kuruldu.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Osmanlı Mimarlık Kültürü kitabı ile mimarlık dersleri!

Avrupa’daki Osmanlı mimarisi hakkında en kapsamlı eserlerin yazarı restoratör, Ekrem Hakkı Ayverdi’nin anısına hazırlanan “Osmanlı Mimarlık Kültürü” kitabında, Osmanlı mimarisi farklı yönleriyle ele anlıyor.

Tozkoparan Ortaokulu Uygur Mimarlık'ı ödülünü aldı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla 2016 yılında THBB Mimarlık Ödülleri'nin dördüncüsünü düzenledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özhan Hazırlar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini, taahhüdünü yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek. Bunlarıuygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. İç mekan tasarımı ve uygulamasını yapmak bu konuda danışmanlık yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Özhan Hazırlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Uğur Mumcu Mah.Çalıgülü Sok. N.8/30...