27 / 04 / 2024

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Çatalca'da, Şener Işık Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

Apsis Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Apsis Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nıkolaı Khomutov ve Stanıslav Voınov ortaklığında kuruldu.

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

İde Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İde Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Gökhan Yiğit tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Bülent Şirin tarafından kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Şener Işık Müdürlüğü'nde kuruldu.


Özışık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...