05 / 05 / 2024

Özışık İnşaat iletişim

Özışık İnşaat iletişim

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özışık İnşaat Alparslan Barajı ve HES projesi için 8 milyon 922 lira ödedi.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Çağlar Çınar, Gürbüz Aslan  ve Melih Aslan tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Özışık İnşaat iletişim Haberi

Özışık İnşaat iletişim


Çemaş Döküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


07.02.2014 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında duyurduğumuz, bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. (Özışık)'nin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden ihale alarak 1995 yılında yapımına başladığı Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı işinin, kesin hakedişi 09.04.2014 tarihi itibarıyla  DSİ Genel Müdürlüğünce  onaylanmış olup; 9.216.098,37 TL'si  hakediş bedeli, 1.706.832,41 TL'si KDV olmak üzere toplam 10.922.930,78 TL alacak doğmuş ve  bugün itibarıyla bu tutarın 8.922.000 TL si DSİ tarafından Özışık banka hesaplarına yatırılmıştır. 


Saygılarımızla,


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...