04 / 10 / 2024

Özkan Albayrak

Özkan Albayrak

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi 6 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt Sultaniye Mahallesi 'nde, Özkan Albayrak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berat Albayrak: Faizlerdeki düşüş hızlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Faizlerdeki düşüş daha da hızlanacak. Dengelenme süreci bunu beraberinde getirecek" dedi...

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Berat Albayrak: Kredi faizleri Aralık'ta daha da düşecek!

22. International Business Forum'da konuşma yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kredi faizleri yüzde 25'lerin altına inmeye başladı, aralık ayında daha da düşecek." dedi...

Berat Albayrak: 2018'in ilk 9 ayında 1 milyon konut satıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden yılın ilk 9 ayında 1 milyon konut satışının gerçekleştiğini açıkladı.

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Faizler inecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, bankaların faiz indirimlerinin devam etmesini bekleyip beklemediklerinin sorulması üzerine Albayrak, "İşin tabiatı gereği zaten bu noktaya gelmek zorunda." dedi.

Berat Albayrak: İndirimlerin fiyatlara yansıtılmasının takipçisi olacağım!

Hazine ve Maliye Albayrak, "Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti." şeklinde konuştu...

Kadir Albayrak'tan Mimarlar Odası'na ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TMMOB Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliğini ziyaret etti.

Berat Albayrak’tan ‘İmar Barışı’ tavsiyesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada vatandaşlara yapılarının imar-ruhsat sorununu çözen ve 13 milyon konutu ilgilendiren İmar Barışı'ndan yararlanmalarını tavsiye etti.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Berat Albayrak inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, inşaat sektörünün çatı kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi...

Mimar Ahmet Albayrak'ın davası iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Çanakkale Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Proje ve Uygulama Denetçisi, Mimar Ahmet ALBAYRAK tarafından açılan davanın iptaline karar verdi. 

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

Özkan Albayrak Haberi

Özkan Albayrak

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Özkan Albayrak Müdürlüğü'nde kuruldu.


Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 


Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak, Şelale Plaza...