08 / 05 / 2024

özkan aydemir kentsel dönüşün

özkan aydemir kentsel dönüşün

İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin en büyük sektörleri arasında yer aldığını ifade eden Realty World Elfi gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, önümüzdeki 20 yıla 20 milyona yakın binanın yenileceğini söyledi.

Haydar Özkan'dan kentsel dönüşüm kredisi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler konutlarını dönüştürmek için 15 aydır hükümetten minimum 500 bin Türk Lirası, 2 sene ödemesiz 20 sene ödemeli ve sıfır faizli krediyi bekledi. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Ev almak için doğru zaman mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun cevabını merak ediyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını ifade etti.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Kentsel dönüşümde kentlerin yol haritaları belirlenecek!

İmpo İmar Kentsel Dönüşüm Müdürü Mehmet Aydemir, kentsel dönüşüm strateji belgesiyle beraber, sadece belirli bir bölgenin sorunlarına çözüm olan, parçacıl kentsel dönüşüm anlayışının değiştiğini söyledi...

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Bursa'da gayrimenkul fiyatları yükseliyor!

Konut alacakların acele etmesi gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, Bursa’nın gelecek vadeden bir şehir olduğu söyledi.

Kentsel dönüşümde başarının formülü: Fizibilite raporu!

İmpo İmar Kentsel Dönüşüm Müdürü Mehmet Aydemir kentsel dönüşümde başarılı olabilmek ve ilerde yaşanacak sorunları önceden tespit etmek için mutlaka fizibilite raporunun hazırlanması gerektiğini belirtti.

Sur'un 2 mahallesinde kentsel dönüşüm!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Bilal Özkan, Ali Paşa ve Lalebey mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

özkan aydemir kentsel dönüşün Haberi

özkan aydemir kentsel dönüşün



İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin en büyük sektörleri arasında yer aldığını ifade eden Realty World Elfi gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, önümüzdeki 20 yıla 20 milyona yakın binanın yenileceğini söyledi.


İnşaat sektörünün kendisine bağlı 200’den fazla alt sektör ve sağladığı istihdamla Türkiye’nin lokomotifi olduğunu belirten gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, gayri safi milli hasıladaki payı 2015 sonu yüzde 5.7 olan inşaat sektörü, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ekonomiye en çok katkı yapan sektörlerden birisidir. Ekonomik büyümede rolü olduğu kadar istihdam imkanı sağlayan önemli alanlardandır. İnşaat sektöründe kayıt dışı ile birlikte çalışan sayısının 5 milyon civarlarındadır. Türkiye’de toplam istihdamın yüzde 7’lere yakını inşaat sektöründe çalışmaktadır. Oluşturduğu katma değer ve istihdam olanaklarıyla inşaat sektörü ülke ekonomileri için çoğu zaman bir kaldıraç görevi üstlenmektedir” dedi.

Son yıllara...