06 / 05 / 2024

özkan ercan Kentsel dönüşüm açıklaması

özkan ercan Kentsel dönüşüm açıklaması

İnşaat sektöründe kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk kurumlardan biri olan ERC Yapı bu ününü dönüşümle ilgili karşılaşılan sorunlara getirdiği pratik ve garanti çözüm yollarından alıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Haydar Özkan'dan kentsel dönüşüm kredisi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler konutlarını dönüştürmek için 15 aydır hükümetten minimum 500 bin Türk Lirası, 2 sene ödemesiz 20 sene ödemeli ve sıfır faizli krediyi bekledi. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, depreme ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Depreme karşı daha güvenli şehirler için kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, ülkede deprem hasar görebilirlik riskinin azaltılmasında eski ve depreme dayanıksız yapı stokundan kurtulmak amacıyla kentsel dönüşümün önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Ankara'da kentsel dönüşüme akademik destek!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Sur'un 2 mahallesinde kentsel dönüşüm!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Bilal Özkan, Ali Paşa ve Lalebey mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

özkan ercan Kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

özkan ercan Kentsel dönüşüm açıklaması

Kentsel dönüşüm ile ilgili bir çok konu tartışıla dursun kimi kurumlar var ki dönüşüm ile ilgili çok önemli işlere imza atıyor.  Uzun yıllardır inşaat sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adını sektöründe ilk sıralara taşıyan Ere yapı, kentsel dönüşüm ile ilgili geliştirdiği çözümlerle vatandaşın yararına büyük kolaylık sağlıyor. Bahçelievler'de Denizbank ile birlikte Kentsel dönüşüm Ofisi kuran, bunun yanında banka garantörlüğünde konutların yenilenmesi ve kredi süreçlerinin bir merkezden yapılması ile ilgili oluşturduğumuz yeni bir konseptle Ere yapı adeta kentsel dönüşümün hızına hız katıyor. "Burada hem vatandaşlara kentsel dönüşümle ilgili bilgi verirken aynı zamanda da risk raporlarını düzenleyip, yapımla ve hukuki süreçlerle ilgili hizmetler veriyoruz diyen Ere Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan ERCAN vatandaşın bilmediği, veya yanlış bildiği konularda onlara yardımcı olarak onların dönüşme...