13 / 05 / 2024

Özkan Ercan kimdir

Özkan Ercan kimdir

Devlet eliyle yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanında vatandaşlar tarafından da ciddi manada kentsel dönüşümler yapılıyor. Dönüşümcüler, devlet destekli kredili dönüşümü sevdi. Model ile birlikte kentsel dönüşüm ivme kazandı.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

ERC Yapı Bakırköy ve Kartal'da 500 daire yenileyecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları yapan firmalardan ERC Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, özel sektör bankaları dışında kamu bankalarının projelere finans sağlamasını istedi.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Özay Gayrimenkul Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Gayrimenkul Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özkan Ercan tarafından 250 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi' nde kuruldu.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Özkan Ercan kimdir Haberi

Özkan Ercan kimdir

Esenler kentsel dönüşüm konusunda tam bir laboratuar konumunda. Devlet eliyle yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanında vatandaşlar tarafından da ciddi manada kentsel dönüşümler yapılıyor. Dönüşümcüler, devlet destekli kredili dönüşümü sevdi. Model ile birlikte kentsel dönüşüm ivme kazandı. 


Kentsel dönüşümü teşvik amacıyla devletin, kullanılan kredinin yüzde 4'unu karşılaması Esenler deki kentsel dönüşümcü ve vatandaşlar tarafından büyük kabul gördü. EsenieıJde yerinde dönüşümle vatandaşların binalarını yenileyen ve 4.000 metrekare alan üzerinde Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Pıojesi'ni gerçekleştiren ESİNDER Yapı Yönetım Kumlu Başkanı Özkan Ercan, devletin teşvikinin dönüşümde yeni bir model meydana getirdiğini söyledi. 


YÜZDE 50 İNDİRİMLİ KREDİ 


Bugüne kadar Türkiye'de, ya kat karşılığı ya da boş arsaya bina yapma şeklinde iki ayrı imar modelinin olduğunu hatırlatan Özkan Ercan, "Oysa biz üçüncü bir modeli Türkiye'ye kazandırdık. Bu...