18 / 05 / 2024

Özkan Gültekin Adres ve Telefon Bilgileri Nelerdir

Özkan Gültekin Adres ve Telefon Bilgileri Nelerdir

İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü Özkan Gültekin, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Avrupa Yakası Teknik Müdür Yardımcısı’ydı. Peki Özkan Gültekin kimdir? İşte cevabı…

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Özkan Gültekin Adres ve Telefon Bilgileri Nelerdir Haberi

Özkan Gültekin Adres ve Telefon Bilgileri Nelerdir

Özkan Gültekin kimdir?


Özkan Gültekin , 1971 yılında İstanbul- Fatih’de doğdu. Orta öğrenimini İstanbul’da bitiren Gültekin, İ.Ü. Orman  Fakültesi, Orman Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimini tamamlayarak, 1993 yılında mezun oldu. 1993 yılında İ.Ü. Fen Bölümleri Enstitüsünde Yüksek lisansına başladı. 1995 yılında “Havza Uzmanı” Orman Yüksek Mühendisi ünvanı alarak yüksek Lisans öğrenimi tamamladı.


1996-1998 yıllarında Adalet Bakanlığında görev yapan Gültekin, 1998 yılının Ekim ayında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Teknik eleman olarak atandı, aynı müdürlükte sırasıyla, Levazım Şefliği, Eminönü Bölge Şefliği, Bakım İhale Şefliğinde Teknik Eleman olarak çalıştı.


Mayıs 2004 yılında Bakım İhale Şefi oldu. Haziran 2007 yılında İstanbul Anadolu yakası (Üsküdar-Ümraniye- Beykoz Şile) bölgelerinde Teknik Müdür yardımcısı olarak, Ekim 2009 yılından itibarende  İstanbul Avrupa Yakası (Beyoğlu –Şişli-Beşiktaş- Sarıyer) bölgelerinde Teknik Müdür Yardımcısı...