07 / 05 / 2024

Özkan Uğurun evi

Özkan Uğurun evi

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

Hileli şekilde satılan gayrimenkullerde zamanaşımı var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, "Dedem vefat ettikten sonra kardeşi dedemin de pay sahibi olduğu bir evi satıyor. Çocukları için ‘adresleri bulunamadı’ şeklinde gazeteye ilan veriyorlar. Ancak adresleri hiç değişmedi. Dava açma şansımız var mı yoksa zamanaşımına uğradı mı?" sorusunu cevapladı.

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

İsrail güçleri Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu sebebiyle yıktı. 

İsrail askerleri Doğu Kudüs’te Filistinli bedevilere ait bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Doğu Kudüs’ün kırsalında yaşayan Filistinli bedevilere ait bir evi “ruhsatsız olduğu” gerekçesiyle yıktı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan iki evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı...

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait inşaat halindeki 2 katlı bir evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

İsrail güçleri Kudüs'te Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 2 evi "ruhsatsız" olduğu nedeniyle yıktı.

Özkan Uğurun evi Haberi

Özkan Uğurun evi

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!


Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.



LENF kanserine yakalanan ve gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Özkan Uğur, Londra’dan daire satın aldı.


Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen sanatçı, şehrin merkezinde bulunan daireye yaklaşık 1 milyon TL ödedi. Uğur’un yılın birkaç ayını bu yeni evinde geçireceği...