02 / 05 / 2024

özkar özülke kayaşehir projesi

özkar özülke kayaşehir projesi

Özülke - Özkar Başakşehir Evleri 230 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Apartman ve rezidans alanlarının yer alacağı Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinde 1.711 konut bulunuyor.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Nidakule Kayaşehir'de 0,98 faiz fırsatı!

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları kazananları henüz belli olmadı, TOKİ Kayaşehir kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ'den Kayaşehir'e 868 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi 24 Nisan'da gerçekleştirecek.

özkar özülke kayaşehir projesi Haberi

özkar özülke kayaşehir projesi


Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde aldığı arsada yeni projesine hazırlanıyor. Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinin arsası 723 milyon liraya alındı.


Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinde 1.711 adet daire yer alıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın konumda yer alan Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesinin arsası Başakşehir'de inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un üst kısmında kalıyor.


230 bin metrekare alanda yükselen Özülke - Özkar Başakşehir Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Özülke - Özkar Başakşehir Evleri iletişim

Telefon: 444 66 10

Web adresi : www.ozulkeozkar.com

Gülcihan...