18 / 05 / 2024

Özkır Elektrik Sanayi adres 

Özkır Elektrik Sanayi adres 

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özgür tarafından kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Özkan tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Özkır Elektrik Sanayi adres  Haberi

Özkır Elektrik Sanayi adres 

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özgür tarafından kuruldu.

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...