06 / 05 / 2024

Özkul Giyim Şirketi

Özkul Giyim Şirketi

Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda yer almasına rağmen daha önce "Okul olabilir" diyerek ruhsat verdiği bina için Yeni Asır'ın yayınları üzerine kararını değiştirdi

Özkul Giyim Şirketi'nin eski binası fabrika olarak kullanılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Gaziemir'de ruhsat vermedikleri binanın depo olabileceğini, bina sahibi Sandalcı, oraya okul açacaklarını, Gaziemir Belediye Başkanı Şenol da fabrika dışında kullanılamayacağını söyledi

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Özkul tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Beluca Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beluca Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkul Şahin tarafından kuruldu.

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Abubokarov ve Shamsudın Samdov ortaklığında kuruldu.

Perasıa Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perasıa Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özkul ve Abdullah Taha Yurt ortaklığında kuruldu.

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Şen tarafından kuruldu.

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Akın ve Özkul Ege Akın ortaklığında kuruldu.

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 720 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaue bedeli ile Mehmet Özkul tarafından kuruldu. 

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ammar Al Habbal tarafından kuruldu. 

Özkul Giyim Şirketi Haberi

Özkul Giyim Şirketi


İzmir'in içme suyunu karşılayan Tahtalı Barajı koruma havzasında yer almasına rağmen Gaziemir Belediyesi'nin, okul haline getirilmek istenen Özkul Giyim şirketinin eski binası için tadilat ruhsatı vermesiyle ilgili yaşanan tartışmalar sürerken önemli bir açıklama geldi. Daha önce "Binanın sahibinin fabrika ruhsatı var. Şimdi bu tadilat ruhsatıyla fabrikanının içini bölmüş oldu. Fabrika olarak çalıştırma şansı olabilir. İnsanlar sonuçta lavaboya, tuvalete gidecekler ihtiyaçlarını dışarıda gidermeyecekler" diyerek okul yapılmak istenen binayla ilgili yeni bir tartışma başlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Yeni Asır'ın ısrarlı yayınlarının ardından geri adım attı. 


"Ruhsat arşivimizde"

Şenol, "Yapının fabrika ruhsatı arşivimizde bulunuyor. Ancak, biz çevreye zarar veren hiçbir işletmeye izin vermeyiz. Bu yapı, depo dışında başka bir amaçla kullanılamaz, başka izin alamaz. Kanunun bize verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanırız"...