09 / 05 / 2024

özlem albayrak anel elektrik iletişim uzmanı istifa

özlem albayrak anel elektrik iletişim uzmanı istifa

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş, tarafından yapılan açıklamada Anel Holding A.Ş.'de "Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi" olarak görev yapmakta olan Özlem Albayrak'ın görevinden ayrıldığı bildirildi...

Düzlem Yapı Papatya Park Residence ulaşım!

Düzlem Yapı tarafından hayata geçirilen Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projenin ilk etap satışları başladı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı!

Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı. Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı.

Özlem Şenyol Kocaer: İzmir projeleri halktan gizleniyor!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, kentin gündemindeki "tramvay projesinde" katılımcı bir yaklaşım sergilenmediğini, toplu taşıma sistemlerine ilişkin projelerin halktan gizlendiğini savundu.

Düzlem Bina Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzlem Bina Proje Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fazlıoğlu tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Zeytinburnu, Çifte Havuzlar Caddesi, Askeri Fırın Sokak'ta kuruldu.

Kadir Albayrak: Tekirdağ için 2015 yılı hizmette atılım yılı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına başladı. Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile Belediye Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Özlem Çerçioğlu'ndan Kuşadası imar planı toplantısı!

Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası imar planı toplantısı yapıldı. Kuşadası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'yı Makamında Ziyaret Ederek yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin Albayrak'ta!

Dünyada 60 adet, Türkiye’de ise 1 tane bulunan ‘Bentley GT Cabrio W12 Marbella’yı test ettik. Bitlisli işadamı Muhsin Albayrak’ın sahibi olduğu bu aracın fiyatı 625 bin Euro. Kaskosu 106 bin lira, ilk bakımı ise 12 bin 500 lira.

Türkiye’nin en yüksek kapasiteli güneş enerjisi santraline Anel Grup imzası!

Anel Grup, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki Güneş Enerjisi Santrali’nin kurulumunu başarıyla tamamladı. Anel Grup, bu proje ile Turgut Özal Tıp Merkezi’nin elektrik ihtiyacının yüzde 33’ünü karşılayacak.

Anel Elektrik Katar'da 44 miyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Anel Elektrik'in KAP açıklamasına göre, 10.7 kilometre uzunluğunda dört çarpı dört şerit ve altı adet kavşak inşaatının da yer alacağı projenin 2017 yılı birinci çeyrek döneminde tamamlanması planlanıyor.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

özlem albayrak anel elektrik iletişim uzmanı istifa Haberi

özlem albayrak anel elektrik iletişim uzmanı istifa


Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin de bağlı olduğu Anel Holding A.Ş.'de "Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi" olarak görev yapmakta olan Özlem Albayrak görevinden ayrılmıştır. Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...