27 / 04 / 2024

Özlem Çerçioğlu kimdir

Özlem Çerçioğlu kimdir

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın Kemer Sosyal Tesisi 26 milyon TL'ye inşa ediliyor!

25 bin metrekarelik alana dev bir spor kompleksi inşa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, 'Kemer Sosyal Tesisi'nin detaylarını anlattı.

Aydın Tekstil binası hizmete açılıyor!

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, '2016 açılışlar yılı olacak' demişti. Üç günde üç açılış yapan Başkan Çerçioğlu, sözünü tutuyor.

Aydın'da 2 yeni kentsel dönüşüm projemiz var!

Aydın'ın ilk kadın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Şehrimdeki tek bir kişiyi bile namerde muhtaç etmem' dedi. Hedefi ise Aydın'ı Türkiye'nin yıldız kenti yapmak.

Kuşadası'na yeni köprülü kavşak!

Kuşadası'nın trafik sorununu çözecek olan köprülü kavşak çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Bizim sevdamız Kuşadası’na hizmet, Bizim sevdamız Aydın’a hizmet” dedi.

Kuşadası’nın en değerli arsasının kaderini halk belirleyecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından TARİŞ’ten satın alınan Kuşadası sahil bandı üzerindeki 9 bin 958 metrekarelik arsanın kullanımı için vatandaşın görüşü alınacak.

Aydın'a 27 bin metrekarelik spor kompleksi inşa edilecek!

Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak.

Aydın Çakırbeyli’de temel atma töreni yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Aydın Didim'e 4 yeni proje!

Didim CHP ilçe Başkanı Gökmen Karataş, yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Didimle ilgili problemleri dinleyen özlem Çerçioğlu yakın zamanda Didim'deki yatımları yerinde anlatacağını belirtti.

Özlem Çerçioğlu mahkemeye çıkacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan "Kent Meydanı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İhalesi"nde, ihaleye fesat karıştırıldığı ve kamunun zarara uğratıldığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma, iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte davaya dönüştü.

Özlem Çerçioğlu: Aydın'da çevreci binalar inşa edeceğiz!

Aydın'a çevreci binalar İnşa edeceğiz" Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın çehresini değiştirecek modern, estetik görünüme sahip çevreci binalar inşa edeceklerini söyledi.

Özlem Çerçioğlu'ndan Emekli Evi müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Sular altında kalan tarım arazileri afet bölgesi ilan edilmeli!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aşırı yağışlar sonucu barajların kapaklarının açılmasıyla sular altında kalan tarım arazilerinin afet bölgesi ilan edilmesini istedi. Çerçioğlu, "Çiftçimizin yaraları sarılıp zararı karşılanmalı" dedi.

Özlem Çerçioğlu: Tarım arazilerini koruyacağız!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayından beridir görüştüğü Germencik'te Organize Tarım Alanı amaçlı nazım imar planı teklifini oy çokluğu ile ret etti.Çerçioğlu, birinci sınıf tarım arazilerine sanayi tesisi yapılmasına karşı olduğunu söyledi.

Aydın'da caddelerdeki otoparkların işletmesi AYBEL İnşaat'a verildi!

Mahkemenin sokak ve caddelerdeki ücretli otoparkları iptal etmesi üzerine yeni bir düzenleme yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli, Didim, Söke ve Kuşadası ilçelerinde bazı cadde ve sokaklarda otoparkları ücretli hale getirdi.

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Karacasu yeni terminal binası Haziran'da tamam!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu'da inşa edilen yeni terminalin Haziran ayında tamamlanacağı müjdesini verdi. Çerçioğlu yeni bir spor kompleksi projesinin de planları dahilinde olduğunu açıkladı.

Nazilli'ye 23 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Aydın Nazilli'deki yeni hizmet binası ve çok amaçlı salonların temeline yoğun halk katılımı ile ilk harcı bırakan Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye 23 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Özlem Çerçioğlu kimdir Haberi

Özlem Çerçioğlu kimdir

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, kent için vizyon projelerini açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre, Çerçioğlu, Işıklı Doğal Yaşam Parkı'nın 500 dönüm üzerinde yemyeşil bir park olacağını söyledi.

Ekonomiye de katkı sağlıyorsunuz belediye olarak...

Belediyeler sadece bina, yol, altyapı yapmamalı kentin ekonomisine de katkı sağlamalı. Hedefimiz yerli, milli hijyenik ve sağlıklı et. Bunların yanına yoğurt, yağ koyduk. Aydın’daki kooperatiflerden ürettiklerini de satın alarak Ege Et’te satmaya başladık. Bu işin içeresine girince ‘Bir de çiğ süt koyalım’ dedik. Yine belli noktalarda büyük köylerin ortasına süt tankları yerleştirdik. Yem ücretleri çok yüksek ve aracılar var arada. Ege Yem’de de piyasadan yüzde 10 daha uygun biçimde fabrika yemini hayvan üreticilerine vermeye başladık.

AYDIN TEKSTİL PARK KENTLİNİN HİZMETİNDE

AYDIN Büyükşehir Belediyesi’nin...