06 / 05 / 2024

Özlem Kaymazın acarkentteki evi

Özlem Kaymazın acarkentteki evi

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı villanın kapılarını InStyle Home'a açtı. Kaymaz dekorasyonda altın ışıltısı olan gösterişli kadife ve ipek kumaşlar tercih ettiğini dile getirdi...

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

TMSF, Özlem Çelik'i 19 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden 19 milyon Türk Lirası bedelle yeniden satışa çıkardı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Milas'a yerleşen Özlem Tekin, çiftlik hayatına alıştı!

Şandan şöhretten vazgeçen Özlem Tekin, geçtiğimiz gün üzerinde şalvarı, küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülendi. 

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Aksu tarafından kuruldu.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Özlem Kaymazın acarkentteki evi Haberi

Özlem Kaymazın acarkentteki evi


Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki müstakil villadayız. Kraliçe, geçen yıl taşındığı ve tamamen kendi dekore ettiği bu evi sanat zevki, pozitif hayat felsefesi ve üç meleği ile öyle ışıltılı bir diyar yapmış ki etkilenmemek mümkün değil.



15 yıl yaşadığı Hollanda’dan üç çocuğu ile geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye dönme kararı alan Kaymaz, Acarkent’te huzurlu bir hayat kurmuş kendine. Burayı seçmesinde okul çağındaki çocuklarına, orada alışık oldukları pratik ve konforlu yaşamı aratmamak öncelikli olmuş. “İstanbul’a döndüğümde, farklı bir kültürde doğup büyümüş çocuklarımın zorluk yaşamasını istemedim. Hollanda’nın ütopik ama bir kadar da turistik güzel bir köyünde yaşıyorduk. Okullarının yakında olması çok önemliydi bu yüzden. Şimdi hepsi burada olmaktan mutlu,” diye anlatmaya başlıyor mutfağında kendi yaptığı...