21 / 05 / 2024

Özlem Özçevik

Özlem Özçevik

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Özlem Özçevik ile Özhan Ertekin'i seçti...

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

Deprem gözlem ağında ikinci sıradayız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye bugün Avrupa'nın ikinci büyük deprem gözlem ağına sahip. Geçen yıl 38 bin 287 depremi kaydettik. Bu yıl ilk 10 ay itibarıyla 19 bin 446 deprem kaydımız oldu" ifadelerini kullandı...

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Özlem Tekay, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Özlem Tekay, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden dün itibari ile ayrıldı...

Yediçınar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yediçınar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Özşeker, Aydın Kuzuoğlu, Hülya Helim ve Mehmet Buran ortaklığında kuruldu. 

Ata GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Özlem Özçevik ile Özhan Ertekin'i seçti...

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ı bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak genel kurula sunacak.

Özlem Özçevik Haberi

Özlem Özçevik

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO yönetim kurulunda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Özlem Özçevik ile Özhan Ertekin'in belirlenmesine katılanların ybirliği ile karar verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 11.04.2018 tarihinde yapılan toplantısında;

2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Özlem ÖZÇEVİK ile Özhan ERTEKİN'in belirlenmesine katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

karar...