02 / 05 / 2024

Özlem Yıldız nerede oturuyor

Özlem Yıldız nerede oturuyor

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Özlem Yıldız'a 25 bin liralık haciz şoku!

Sunucu, Özlem Yıldız'a eski eşiyle evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldiği öğrenildi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine adeta sitem etti.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Beşyıldız Novella nerede?

Beşyıldız Novella nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 109 adet daireden oluşan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa nerede?

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı ilk çeyreği içerisinde başlanması planlaan Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesi deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Deniz Yıldızı Kartal nerede?

Deniz Yıldızı Kartal nerede sorusunun yanıtı Esentepe Mahallesi. E 5 Yanyol Milangaz Caddesi No: 77 Kartal olarak belirlendi. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılacak...

Yıldız Park Modern nerede?

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Deniz Yıldızı nerede?

Kartal Deniz Yıldızı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Kuzey Yıldızı projesinde neler var?

Kuzey Yıldızı projesi kapsamında neler var? Kuzey Yıldızı'nda neler var? Ankara Kuzey Yıldızı projesinde neler bulunuyor? Ankara Kuzey Yıldızı nerede? Kuzey Yıldızı ne zaman açılacak? Kuzey Yıldızı projesinde neler var? İşte cevaplar...

Kuzey Yıldızı projesi nerede?

Kuzey Yıldızı Ankara nerede? Ankara Kuzey Yıldızı projesi nerede? Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı nerede? Ankara'daki Kuzey Yıldızı'na nasıl gidilir? TOKİ Ankara Kuzey Yıldızı projesi nerede? İşte cevaplar...

Özlem Yıldız nerede oturuyor Haberi

Özlem Yıldız nerede oturuyor

Televizyon programına konuk olan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. ''Onunla aynı şeyleri yaşadım'' diyen Yıldız, ''Demet’in şu an yaşadıklarını biliyorum. Hissediyorum'' diye konuştu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, evi olmadığı, kirada oturduğunu söyleyen Yıldız, ''5 yıl oldu evliliğimiz biteli, ne kadar borç ödedim bilmiyorum hep ödedim onu biliyorum. Evlenmeden önce evim ve arabam vardı onlar evliliğimiz içinde gitti. Şu an kendime ait bir evim yok kirada oturuyorum. Borcum daha yeni bitti'' dedi.

Yıldız, son olarak şu açıklamaları kullandı: ''Üzerinden kaç yıl geçti, dün sanki Demet’in yaşadıklarını yine ben yaşadım. Bütün gece uyumadım. Kendimi rahatsız hissediyorum, Demet’e de söyledim. Sadece izleyenlere, yorum yapanlara, ellerini ovuşturanlarına söylüyorum. Hira var ortada. Yılların birikimi bir anda...