28 / 04 / 2024

özler inşaat istanbul inn levent evleri

özler inşaat istanbul inn levent evleri

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İnn Levent Evleri toplam 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Şişli İnn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile İstanbul Levent‘te hayata geçirilen İnn Levent projesi toplam 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Inn Levent'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

İstanbul'un kalbinde, Levent'in merkezinde Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile İstanbul Levent‘te hayata geçirilen İstanbul INN Levent projesinin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

"Her yerde metro, her yere metro" hedefi ile çalışmalarına devam eden İBB, İstanbul'da 16 metro hattı inşa ediyor. Üsküdar, Halkalı, Başakşehir, Eminönü.. Peki bu metrolardan hangisi sizin evinizin bulunduğu ilçeden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İstanbul’da yanında inşaat olmayan ev yok!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Tez, bugünkü yazısında inşaat çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tez, inşaat alışmalarının arttığını ifade etti.

Pasifik İnşaat Nex Level markasını İstanbul ve Bodrum'a taşıyacak!

Orçay’ın sahibi Erdoğan Ailesi’nin son 10 yılda en büyük işi inşaat oldu. “Grupta ağırlık inşaata kaydı” diyen Fatih Erdoğan, bu yıl gayrimenkule 6 milyar TL yatırım yapacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

özler inşaat istanbul inn levent evleri Haberi

özler inşaat istanbul inn levent evleri


İstanbul Levent'te hayata geçirilen İnn Levent Evleri  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 200 milyar dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire büyüklükleri 59 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.



Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile Levent'te hayata geçirilen projenin teslimlerinin Temmuz 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje toplam 17 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.


Kanyon AVM'ye 300 metre yakınlıkta bulunan İstanbul İnn Levent Konutları'nda otopark, asansörler,Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları misafir ve parti odaları gibi sosyal donatılara yer veriliyor.


21 kattan meydana gelen Şişli İnn Levent projesinde ilk bloğunda toplam 130 adet daire bulunuyor. 5 blok şeklinde yükselen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.



Ödeme planı kapsamında 60...