06 / 05 / 2024

Özlüce Kilisesi nerede

Özlüce Kilisesi nerede

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Mavera Homes nerede?

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir'in Kayabaşı semtinde Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Peki Mavera Homes nerede? İşte  Mavera Homes lokasyon bilgisi...

Tarihi Germiyan Kilisesi harabeye döndü! 

Silivri ilçesinde bakımsızlıktan güçlükle ayakta duran tarihi Germiyan Kilisesi harabe hale geldi. Defineciler 185 yıllık kilise ve etrafında altın bulma umuduyla metrelerce derinlikte çukurlar kazdı.

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Kapadokyalılar Özlüce yer altı şehrinin yeniden açılmasını istiyor!

Nevşehir Derinkuyu'ya bağlı Özlüce Köyü'nde yaşayanlar, 1976'da eski bir evin onarımı sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan yer altı şehrinin yeniden turizme açılmasını bekliyor...

Özlüce Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Muğla ili, Menteşe ilçesi sınırları içerisinde bulunan Özlüce Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Giresun Güce 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Giresun Güce 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Giresun Güce 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Trend GYO Bursa'daki 2 ticari birimin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Özlüce'deki 2 ticari ünitenin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa ili Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 12 milyon 802 bin 40 TL bedel ile icradan satışa çıakrıldı. 

Özlüce Kilisesi nerede Haberi

Özlüce Kilisesi nerede

Bursa'da metruk bir durumdayken Nilüfer Belediyesi tarafından 2006'da restore edilerek Kültürevi yapılan Özlüce Kilisesi, 2013'te mahkeme kararı ile belediyenin elinden alındı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne devredildi.

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

CAMİ YAPACAKLARINI SÖYLEDİLER

Kapısına kilit vurulan tarihi binaya yıllarca hiçbir müdahalede bulunulmayınca, yapıda çatlaklar meydana geldi. Durumu Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne bildirerek yıkılma tehlikesini vurgulayan Nilüfer Belediyesi, 2016'da tekrar girişimde bulundu ve binanın tadilatını yapmak için tekrar kendisine tahsis edilmesi talebinde bulundu. Fakat yapının ibadethane dışında bir amaçla kullanılamayacağı ve buranın cami yapılacağı belirtildi. 

TARİHİ BİNA DÜN GECE YIKILDI

Yapıdaki çatlaklar her geçen gün derinleşince 2019'da Nilüfer Belediyesi, yıkım uyarısı yaparak tekrar yapının belediyeye kiralanmasını talep etti. Fakat talebi yine reddedildi. Bütün bu girişimlere rağmen 7...