13 / 05 / 2024

Öztek Yapı ID Bodrum evleri

Öztek Yapı ID Bodrum evleri

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Daşpınar tarafından kuruldu.

Merba Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Merba Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmud Reşid Çizmeci ve Rabia Çizmeci ortaklığında kuruldu.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Durmuş ve Abdürraşid Öztürk ortaklığında 580 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şeyh Raşid El Maktum'a özel 6 katlı otopark yapılacak!

Dubai’nin Şeyhi Raşid El Maktum, 100’den fazla lüks aracı için Londra’ya 6 katlı bir otopark inşaa ettirmeyi planlıyor. Ancak Londralılar bu duruma tepkili.

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat SanayiDış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Pınar Akman, Sevil Korucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Öztek Yapı ID Bodrum evleri Haberi

Öztek Yapı ID Bodrum evleri

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 100'ü aşkın firmanın başvuru yaptığı yarışmada 30 proje ödül aldı. Yarışma; En İyi Konut, En İyi Müstakil Konut, En İyi Rezidans, En İyi Ofis, En İyi AVM, ve En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı olmak üzere beş ayrı kategorilerde gerçekleşti.

En İyi Müstakil konut belli oldu

Taşınmaz Haber'de yer alan habere göre, Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında Öztek Yapı’nın geliştirdiği ve yapımı devam eden ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” dalında ödüle layık görüldü. Aynı kategoride yapımı tamamlanan proje ise Kendo kemer Evleri Sitesi birinciliğe hak kazandı. Kendo Gayrimenkul Geliştirme’nin imza attığı projenin mimari tasarımı ise Boran Ekinci Mimarlık’a...