04 / 05 / 2024

öztiryakiler mutfakları

öztiryakiler mutfakları

Anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi

En taze yiyecekler için tüm modelleri ile Grundig buzdolapları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmezi buzdolapları, yeni teknolojik gelişimlerin takipçisi olarak en üstün özelliklerle donatılmaya devam ediyor. Grundig buzdolaplarının tüm modelleri ve Mart 2022 fiyat listesini sizler için derledik…

Vestel çaycıları ile tanıştınız mı? İşte Vestel Çay Makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından çay makinesi arayanlar, Vestel çay makineleri, semaver ve su ısıtıcılarının Mart 2022 fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Açık mutfak eve huzur getiriyor!

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

Loda’yla evinizin buluşma noktası mutfağınız olsun!

Mutfaklar evin en keşmekeşli köşesidir aslına bakarsanız. Lezzetli yemeklerinde keyifli sohbetlerinde en tanıdık durağıdır.

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Fakir'den yeni fırsat paketi!

Fakir Hausgeräte, “Fırsat Paketleri” ile avantajlı ürünler sunuyor. Dört ürünü bir arada kombinlendiği paket özel renk tasarımlarıyla mutfakları renklendiriyor.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

MOD Bahçelievler, geniş mutfaklarıyla müstakil ev konforu sağlıyor!

Birinci el konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikli taleplerinin başında büyük mutfak geliyor. Kullanıcı talepleri doğrultusunda proje geliştiren MOD Gayrimenkul’ün geniş ölçekli planladığı MOD Bahçelievler dairelerinde yer alan mutfakların büyüklüğü 12.84 ile 13.62 metrekare arasında değişiyor.

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

öztiryakiler mutfakları Haberi

öztiryakiler mutfakları

Dünyanın her yanına anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi. Türkiye ve Rusya'da bulunan toplam 130 bin metrekarelik üretim tesislerinde bin 300 çalışanla endüstriyel mutfak üzerine teknolojiler geliştirdiklerini kaydeden Öztiryaki, beş kıtada 100'ü aşkın ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. 


Tüm dünyada g'astronomi sektöründe yaşanan gelişmelere paralel olarak artan sayıda ulusal ve uluslararası projeler sunduklarını dile getiren Talisin Öztiryaki, proje sunmanın ötesinde, işletme sahipleri, yöneticiler ve şefler için baştan sona tam bir çözüm ortağı olarak çalıştıklarına dikkat çekti. Öztiryakiler olarak sadece Türkiye'de değil, beş kıtada 100'ü aşkın ülkede, pek çok farklı mutfak tasarlayıp kurduklarını belirten Öztiryaki, satış sonrasında da verdikleri...