29 / 04 / 2024

Öztürk İnşaat müteahhit listesinde neden yok

Öztürk İnşaat müteahhit listesinde neden yok

Geçen yıl ENR 250 listesine 18'inci sıradan giren Öztürk İnşaat, bu yıl 'kuşku uyandıran' yapısı nedeniyle listede yer almadı

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Külekçi tarafından kuruldu.

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Yaşar Öztürk tarafından kuruldu.

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farruh Fırat Karayılanoğlu tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk İnşaat müteahhit listesinde neden yok Haberi

Öztürk İnşaat müteahhit listesinde neden yok

Geçen yıl ENR 250 listesine 18'inci sıradan giren Öztürk İnşaat, bu yıl 'kuşku uyandıran' yapısı nedeniyle listede yer almadı


ENR 250 listesinde bu yıl şaşkınlık yaratan bir gelişme yaşandı. Daha önceki yıllarda listede yer almamasına karşın, 2015 çalışmasına dünya devlerini geride bırakarak 18’inci sırada yer alan kendi internet sitesine göre merkezi Esenler olan Öztürk İnşaat şirketi bu yıl ENR 250 listesinde yer almadı. Ancak bu durum ENR ve Türkiye arasında uzun süredir devam eden bir tartışma. Merkezi New York’ta bulunan ENR, bu yıl Türkiye ile yoğun temasa geçerek Türk şirketi Öztürk İnşaat’ın kafa karıştıran bir yapıda olduğunu belirterek, listeye almayacağını Mart 2016’da gayriresmi olarak açıklamıştı. Öztürk İnşaat’ın listeye girmemesinin öyküsü ise Zambia’da başladı. Ülkede bir takım projeler üstlenen Öztürk İnşaat...