06 / 05 / 2024

Özüak Metal İnşaat iletişim

Özüak Metal İnşaat iletişim

Özüak Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Olcay Boy tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Gürpınar Sokak'ta kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi kuruldu!

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Doğan tarafından kuruldu.

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi Beylikdüzü'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalış tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Harsan Metal İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harsan Metal İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Harmandalı tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Özüak Metal İnşaat iletişim Haberi

Özüak Metal İnşaat iletişim

Özüak Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Olcay Boy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.


Özüak Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;· Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.  · Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak.  · Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. · Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve...