19 / 05 / 2024

ÖZYAP YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

ÖZYAP YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Özkan imzasıyla kuruldu.

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Battal Öz tarafından kuruldu.

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Özyapı tarafından kuruldu.

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Özgür Toğçu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aykurt Nuhoğlu: Kadıköy'de cami ve parklara haciz talebi yok!

TAŞYAPI İnşaat, Kadıköy Belediyesi’ne dava açmış ve kazandığı 101 milyon liralık tazminat ödenmeyince, icra işlemi başlatmıştı.

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu.

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Özkan imzasıyla kuruldu.

Emrullah Turanlı: Demokrasi Müzesi kurmaya talibim!

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi" dedi.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Samet Yapar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Semih Yapar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 11 milyon TL sermaye ile 21 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Özyapı Akaryakıt İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyapı Akaryakıt İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Mürsel Caner Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ÖZYAP YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede Haberi

ÖZYAP YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Özkan imzasıyla kuruldu.


Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel taahhütlerde bulunmak, toplu konut elektrik...