06 / 05 / 2024

Özyaşar Grup adres

Özyaşar Grup adres

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Akar ve Engin Aras tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ziver Kerim Başar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı!

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Gümüş Panorama fiyatları 254 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Özyaşar Grup adres Haberi

Özyaşar Grup adres

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:

DEMİR - ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata,somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak....