03 / 05 / 2024

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı

Türk inşaat sektörünün kabuk değiştirdiğini söyleyen Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, "Geçmişle kıyaslanamayacak kadar güçlüyüz" dedi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı Haberi

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı

Türk inşaat sektörünün kabuk değiştirdiğini söyleyen Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, "Geçmişle kıyaslanamayacak kadar güçlüyüz" dedi.


1980 - 1990 dönemlerinde Türkiye'nin kendi içindeki dinamiklerinin bugüne kıyasla çok daha güçsüz olduğunu söyleyen  Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, "Gerek siyasi,  gerekse ekonomik belirsizliklerle geçen, birçok anlamda olumsuz etkileri olan bir dönemdi. İnşaat sektörü açısından bu döneme bakacak olursak; günümüzle kıyas götürmeyecek derecede bir sektör görürüz" dedi.


İnşaat sektörünün dününü ve bugününü değerlendiren Özyazıcı sözlerine şöyle devam etti: "Bugün Türkiye ekonomisinin geldiği nokta aşikar. Şüphesiz ki son 10 yıl içinde ülke ekonomisi büyük yol kat etti. İnşaat sektörü ise bu 10 yılda ekonomimizin lokomotifi olarak konumlandı ve beraberinde etki sağladığı onlarca alt sektörü de canlandırdı."


Global Başarı


Gelinen noktada Türk müteahhitlerinin uluslararası...