17 / 05 / 2024

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yıldırım tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı.

Hcm Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yıldırım tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri çerçevesinde aşağıdaki konularla ilgili toptan ve perakende yurtiçi ve yurtdışı satış ve pazarlaması ile ticaretini yapmak. Aşağıdaki fıkralarda yazılı mamul, yarımamul ve hammaddelerin imalatını, ithalatını ve ihracatını ayrıca bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümesslik, acentelik işlerinin ve bu malların yurtiçi ve yurtdışı pazarlama ve satışlarını yapmak ve şirket faaliyeti için gayrimenkul almak, satmak, ipotek vermek. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri ve yapı müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat...