29 / 04 / 2024

Özyılmaz Pirinç tesis

Özyılmaz Pirinç tesis

Özyılmaz Pirinç, bölgenin ilk entegre fındık tesisini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Şirket, ağustos ayında inşasına başlayacağı tesis ile geçen yıl elde ettiği 2 milyon dolarlık ihracat rakamını daha yüksek seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Migros'tan inanılmaz kampanya! Et, Ayçiçek yağı, un, pirinç, meyve ve sebzede dev indirim! 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros Et, Ayçiçek yağı, un, pirinç, meyve ve sebze gibi pek çok ürüne indirim uyguladı! Peki, Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

TMO'dan inanılmaz fiyatlar! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek kaç TL? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

TMO'nun (Toprak Mahsülleri Ofisi) temel gıda ürünlerindeki fiyatlarına inanamadı! TMO, ayçiçek yağına zam yaptı! Peki, TMO'da Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut, fasulye fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elizabet Özyılmaz ve Ayfer Birözsoy ortaklığında kuruldu. 

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fahrettin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Taha Yalçın Özyılmaz tarafından 1 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Özyılmaz Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmaz Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Adnan Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmargrup Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmargrup Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kadim Uygur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Lale Özyılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Özyılmaz Pirinç tesis Haberi

Özyılmaz Pirinç tesis

Özyılmaz Pirinç, bölgenin ilk entegre fındık tesisini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Şirket, ağustos ayında inşasına başlayacağı tesis ile geçen yıl elde ettiği 2 milyon dolarlık ihracat rakamını daha yüksek seviyelere çıkarmayı hedefliyor. 


Faaliyetlerine 1968 yılında fındık, kabak çekirdeği, ayçiçeği üretimi ile başladıklarını anlatan Özyılmaz Pirinç Genel Müdürü Levent Yılmaz, 1986 yılına geldiklerinde ise fındık işleme tesisini kurduklarını, 2001'de de ikinci tesisi devreye aldıklarını söyledi. Pirinç işleme tesisini de 2010 yılında kurduklarını belirten Yılmaz, bir yıl sonra ise faaliyet alanlarına hayvancığı da eklediklerini dile getirdi. Tüm tesislerde 200'e yakın kişiye istihdam sağladıklarını vurgulayan Yılmaz, fındık işleme tesislerinin alanında ülkedeki ilk beş tesis içinde yer aldığının altını çizdi. 


Fındık entegre tesisinin inşaatına ağustos ayında başlayacaklarını açıklayan Yılmaz, tesis için yaklaşık 4.5 milyon...