04 / 05 / 2024

özyurtlar bahas holding meydan ardıçlı fiyatları

özyurtlar bahas holding meydan ardıçlı fiyatları

Meydan Ardıçlı Evleri'nde lansmana özel cazip fırsatlar sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alıyor...

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

Özyurtlar Holding’te 2 aylık satışların yüzde 80’i online’dan!

Koronavirüs sebebiyle online satış dönemine geçen Özyurtlar Holding'in 2 aylık süreçte gerçekleştirdiği satışların yüzde 80'i online üzerinden yapıldı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, yatırımcılar için bir mobil uygulama geliştirildiğini belirtti...

Özyurtlar Holding, tüm projelerinde online satışa geçti!

30 yıldır sektörün gelişimine öncelik eden projelerin mimarı Özyurtlar Holding, coronavirüse karşı aldığı tedbir kapsamında satış faaliyetlerinde yeni bir uygulamaya geçti. Şirket, tüm projelerinde online satışa başladı.

Özyurtlar Holding tüm projelerinde online satışa geçti! 

Özyurtlar Holding, geçici bir süreliğine satış ofislerinin faaliyetlerini sonlandırarak konutta online satış dönemini başlatmış oldu.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Özyurtlar'dan yüzde 25 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar Holding, 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak!

ugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, 2018 yılında 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak

özyurtlar bahas holding meydan ardıçlı fiyatları Haberi

özyurtlar bahas holding meydan ardıçlı fiyatları

1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunan Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Proje 1.683 daire ve 121 adet ticari alandan oluşuyor. 


Konut blokları, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 

Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak planlandı. 230 bin metrekare kapalı alana sahip Meydan Ardıçlı projesi 67 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Esenyurt Meydan Ardıçlı projesi  545 milyon TL yatırım bedeline sahip. Meydan Ardıçlı Konutları ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 


Meydan Ardıçlı ödeme şartları!

Meydan Ardıçlı projesinde lansmana özel, sınırlı sayıda daire için fazladan...