01 / 05 / 2024

Özyurtlar büyük kampanya

Özyurtlar büyük kampanya

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuyor. Bu yıl sonunda ilk etabı teslim edilen Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin liradan başlıyor...

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi!

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Torium AVM’ye 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

Türkiye’nin en büyük müşteri potansiyeline sahip bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Kozmetik ve cilt bakım ürünleri alanında yapılan kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 125 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Vestel'den 3’lü kampanya! Beyaz eşyada büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yerli ve milli marka Vestel'den kaçırılmayacak fırsat... Vestel; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya alışverişinde büyük indirim sunuyor. İşte Vestel'in kampanyalı ürünleri ve 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Özyurtlar büyük kampanya Haberi

Özyurtlar büyük kampanya


İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyor. Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuyor.


Nlogo İstanbul projesinde daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor. 3 etaptan meydana gelen Nlogo İstanbul projesinde ilk etap bu yıl sonu, ikinci etap Nisan 2017'de teslim edilecek.


Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Nlogo İstanbul projesinde konut alanları 40 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.


Nlogo İstanbul projesi 2 bin 529 daire ve 100'ü aşkın ticari birimden meydana geliyor. Nlogo İstanbul projesinde stüdyolar 149 bin liradan, 1+1'ler 219 bin liradan, 2+1'ler 409 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


34 bin 850 metrekare alanda hayata geçirilen Nlogo İstanbul Evleri'nde fitness, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, alışveriş...