03 / 05 / 2024

özyurtlar Cityscape Cidde Fuarı

özyurtlar Cityscape Cidde Fuarı

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Türkiye, Orta Doğulu yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugünkü köşe yazısında Cityscape Cidde fuarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

Özyurtlar, Dubai'de NLogo ve NLive projelerini tanıttı!

ÖZYURTLAR İnşaat, Cityscape Global 2015'te Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıttı. Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir'in Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra uluslararası yatırımcılardan da büyük ilgi gördü.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

özyurtlar Cityscape Cidde Fuarı Haberi

özyurtlar Cityscape Cidde Fuarı

Bugüne kadar yaptığı inşaatlarla gayrimenkul sektöründe marka olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor. Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarı'nda yer alacak olan Özyurtlar İnşaat, devam eden beş projesiyle körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor. 


Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor.


Suudi Arabistan’da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması olan Özyurtlar İnşaat, bu lisans sayesinde tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan’da da satışa sunuyor. Suudi Arabistan’da pazar payını artırmak için Cityscape Cidde Fuarı'na katılan Özyurtlar İnşaat, üç gün sürecek fuar süresince beş projesini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Yabancı yatırımcının...