07 / 05 / 2024

özyurtlar enşehir esenyurt

özyurtlar enşehir esenyurt

Özyurtlar İnşaat'ın hayata geçirdiği Nşehir Esenyurt projesinde ön satış dönemindeki kampanya devam ediyor. Projede fiyatlar 10 Ağustos itibariyle değişecek

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu 2024'te açılacak!

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun Esenyurt’la bağlanmasını sağlayacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. 3.5 milyon insanın yaşadığı 5 ilçeden geçecek olan hattın 2024'te hizmete alınması planlanıyor.

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul’da Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 186 oranında arttı. En fazla satış da 3 bin 130 konutla Esenyurt’ta oldu.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Konutta en ucuz Esenyurt, en pahalı Beşiktaş!

İstanbul'da en düşük konut fiyatında 2 bin 209 liralık ortalama metrekare fiyatıyla başı Esenyurt çekerken, onu 2 bin 240 lirayla Arnavutköy, 2 bin 300 lirayla Silivri, 2 bin 322 lirayla Beylikdüzü, 2 bin 350 lirayla Sancaktepe takip ediyor...

İstanbul'un ilçelerinde konut stoku ne kadar?

Türkiye'de en çok konut İstanbul'da inşa ediliyor. Ancak talepteki düşüş konutta stoklar meydana getiriyor. İstanbul'da en çok Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Sancaktepe ve Tuzla'da konut stoku bulunuyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

İnşaat çalışmaları devam eden Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı, 18,50 kilometre uzunluğunda olacak. Metro istasyonu 12 istasyondan oluşacak. Peki Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Mahmutbey–Bahçeşehir–Esenyurt hattı resmen uzadı!

Mahmutbey–Bahçeşehir–Esenyurt metro hattına eklenen 2 istasyon Valiliğin aldığı karar ile resmiyete kavuştu..

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Raylı Sistem Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı..

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun güzergahı değişiyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nın güzergahı değişiyor. 12 duraktan olan metro hattına ek durak ekleniyor. Peki ek durak çalışmaları ne durumda?

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

özyurtlar enşehir esenyurt Haberi

özyurtlar enşehir esenyurt
Nşehir Esenyurt projesinin arsa görüntüleri için tıklayın!


İnşaat çalışmaları bayramdan sonra başlayacak olan Nşehir Esenyurt projesinde ön satış dönemindeki indirim kampanyası devam ediyor. 31 Temmuz itibariyle sona ermesi beklenen kampanya yoğun ilgi nedeniyle 10 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.


768 konutluk Nşehir Esenyurt projesi 32 bin metrekarelik alana kuruluyor. Esenyurt'ta Doğan Araslı Caddesi üzerinde inşa edilecek En Şehir Esenyurt projesi Garden City projesine ve Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'ne oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 13 katlı 7 bloktan meydana gelen Nşehir Esenyurt projesi 18 ayda teslim edilecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Blokların kurulduğu alan 5 bin metrekare büyüklüğe sahip. 


Nşehir Esenyurt projesinde 32 metrekarelik 1+0'lar 59 bin TL'ye satılıyor. 70 metrekarelik 1+1 daireler peşinde 79 bin liraya satılıyor. Bu...