28 / 04 / 2024

Özyurtlar inşaat fırsatları

Özyurtlar inşaat fırsatları

Özyurtlar inşaat, yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek.

Türk müteahhitler için Angola fırsatı!

Angola, Sahra altı ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülkeler arasında yer alıyor. Angola'da özellikle inşaat sektöründe Türk firmaları için ciddi fırsatlar bulunuyor.

Konut kredisiyle ev almayı düşünenler için yeni fırsatlar!

Ev almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar açıklanıyor. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...

Kamboçya'da inşaat fırsatı!

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, Kamboçya'nın mevcut koşullarda başta inşaat sektörü olmak üzere iş insanları için büyük fırsatlar taşıdığını söyledi.

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Bahreyn, Türk müteahhitlik firmaları için fırsatlar sunuyor!

Türkiye-Bahreyn KEK 6. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bahreyn'in finans, müteahhitlik ve turizmde Türk firmaları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konut projeleri rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Emlak Konut kampanyalarının yanı sıra TOKİ tarafından 237 bin konutun dönüştürülme planlamaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 30 bin konut yapılacağını açıklaması rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faiz ödeme kampanyası, 20 Mart'ta sona erecek...

Nlogo Özyurtlar İnşaat ödeme koşulları!

Nlogo Özyurtlar İnşaat ödeme koşulları dahilinde sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul projesinde ev fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor...

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuyor. Bu yıl sonunda ilk etabı teslim edilen Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar inşaat fırsatları Haberi

Özyurtlar inşaat fırsatları

Özyurtlar inşaat, yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek. 


Faiz oranının 0.83'ten başladığı kampanyadan yararlanıp ev alabilecek.. Kampanya kapsamında 1+1 daireler NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde Nşehir'de 2+1 daireye 199 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Ntown'dan 3+1 dairelerin fiyatıysa 259 bin liradan başlıyor. Dört projede de tüm konutlarların tapuları ise hemen teslim...