04 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaat proje teslimleri

Özyurtlar İnşaat proje teslimleri

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Arzuaydın Mimarlık İnşaat Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzuaydın Mimarlık İnşaat Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Aydın ve Suat Aydın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faiz ödeme kampanyası, 20 Mart'ta sona erecek...

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat yıl sonu üç proje birden teslim edecek!

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi'nde kuruldu.

Özyurtlar İnşaat ile 39 bin kişi N'lerde yaşamayı seçti!

Özyurtlar İnşaat bu gün kadar hayata geçirdiği projelerinde 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Şimdi de N City, N Merkez, N Town ve N Şehir projelerinde 2 bin kişiye evlerini teslim ediyor.

Özyurtlar İnşaat proje teslimleri Haberi

Özyurtlar İnşaat proje teslimleri

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor. Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites’in yapımını Aralık ayı sonuna kadar tamamlayacak olan kuruluş, yeni projelerle büyümesini sürdürecek


Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor. Bir taraftan yeni projeler satışa sunmaya hazırlanan kuruluş, diğer taraftan da mevcut projelerini tamamlayıp sahiplerine teslim etmeyi planlıyor. Bu yıl sonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sonbaharda yeni projelerimizin satışına başlayacağız. Bugüne kadar toplam 15 bin konutluk 18 proje yaptık. Bu projelerimizde 40 bin kişi oturuyor....