03 / 05 / 2024

özyurtlar nşehir esenyurt

özyurtlar nşehir esenyurt

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye başlıyor. N Şehir Esenyurt adı verilen proje şu an ön satışta. Projede bir hafta boyunca her konut tipi sabit fiyatlarla satılacak

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt için ön talep zamanı!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Esenyurt için ön talep toplanıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor...

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

N Şehir Esenyurt satılık!

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL!

Esenyurt'un merkezinde hayata geçen N City Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da 36 ay 0 faiz!

2 bin 550 adet daire ve 59 adet ticari birimden oluşan Özyurtlar N Logo İstanbul projesi Esenyurt Belediyesi'ne 1 dakika, Atatürk Havaalanı'na 15 dakika mesafede yükseliyor. Projede 36 ay 0 faiz uygulanıyor.

N Şehir Esenyurt ödemeleri!

N Şehir Esenyurt ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan N Şehir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı!

İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt’ta inşa edilen bu dört proje hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunuyor.Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

özyurtlar nşehir esenyurt Haberi

özyurtlar nşehir esenyurt
N Şehir Esenyurt nerede? İzlemek için tıklayın!

Esenyurt'ta Doğan Araslı Caddesi üzerinde inşa edilecek olan N Şehir Esenyurt projesinde ön satış süreci başladı. Hafriyat çalışmaları bir ay sonra başlayacak olan N Şehir Esenyurt projesi, Esenyurt Belediyesi'nin hemen karşısında yükselecek. Projede bloklar toplam 5 dönüm arazi üzerine kuruluyor. Kalan 27 dönümlük alan sosyal donatılara ve yeşil alanlara ayrılmış durumda. 


Nşehir Esenyurt projesinde 32 metrekarelik 1+0'lar 59 bin liraya satılıyor. 70 metrekarelik 1+1'ler peşinde 79 bin liraya satılıyor. Bu dairenin liste fiyatı 89 bin TL olarak açıklandı. 1+1'ler için 29 bin 600 TL'lik peşinat ödeniyor. 36 ayda 900 TL taksit ödeniyor. 9 bin liralık 3 ara ödeme yapılıyor.