06 / 05 / 2024

Özyurtlar projeleri ne durumda

Özyurtlar projeleri ne durumda

Özyurtlar İnşaat size hayallerinizdeki eve sahip olmanız için İstanbul'da 6 farklı lokasyonda 6 farklı proje ve de 139 Bin Liraya ev sahibi olma imkanı sunuyor.

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

Emlak Konut'un satıştaki projeleri ne durumda?

2023 yılına kadar 250 bin gayrimenkul rakamına ulaşmayı hedefleyen Emlak Konut GYO'nun 38 projesine satış süreci devam ediyor. İşte projelerin son durumu...

Millet Bahçeleri için 81 ilden 800’ü aşkın talep!

Millet Bahçeleri Projeleri'ne yoğun talep geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Millet Bahçesi kurulması için 81 ilden 800’ün üzerinde talep geldiğini açıkladı.

Galatasaray'da başkan değişti, projeler ne olacak?

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in güven tazelemek için girdiği başkanlık seçimini kaybetmesi sonrasında gözler yeni başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Galatasaray'ın projeleri ne olacak?

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar projeleri ne durumda Haberi

Özyurtlar projeleri ne durumda

İnşaat sektöründe güvenin adresi olan ve İstanbul’daki en kaliteli projelere imza atan Özyurtlar İnşaat, düzenlediği her yeni kampanya ile ev sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor. Ardı ardına düzenlediği kampanyalar ile “İstanbul’da ev sahibi olmak zor” algısını her defasında yıkan Özyurtlar İnşaat küçük birikimlerle ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor.



“Benim için önemli olan 120 ay vade imkanı ve hemen teslim” diyenler için 

139 BİN TL’ye kentin merkezinde konforun ve şıklığın hakim olduğu bir yaşam alanı sunan, %65'i yeşil alandan oluşan, huzur ve rahatlığınıza göl manzarası ile keyif katan N CITY PROJESİ


159 BİN TL’ye İstanbul’da yeni bir yaşam merkezi yaratma hedefinin üzerinde yükselen, alışveriş merkezi ve konuttan oluşan mimari konsepti ile karma bir proje olan N MERKEZ PROJESİ


159 BİN TL’ye son...