05 / 05 / 2024

Pablo kanepe

Pablo kanepe

B&T Koleksiyonunda yer alan, Pablo kanepe, şehrin karmaşasını, monotonluğunu ve yükünü unutturacak konfor ve estetikle bütünleşen dokusuyla evlerin yıldızı olacak. ‘Pablo’ ile tüm stresinizi üzerinizden atarak keyifli bir akşam geçireceksiniz....

A101'de 15 Şubat aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı! A101' de, Mega XL Hurç 54,90 TL, Kanepe 3'lü 6.390 TL

A101'de 15 Şubat 2024 Haftanın Yıldızları katalog listeleri açıklandı. 15 Şubat 2024'te A101'de birbirinden farklı güzel ve seçili ürünlerde indirimli fiyatlar bulunuyor.

Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

İspanyol bir iş adamı ve mühendis Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir? İşte ayrıntılar...

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç lira, en uygun nerede satılıyor? 9 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge, katlanabilen metal borusu sayesinde tavan köşelerine, kanepe altlarına kolayca uzatılır, uğraşmadan temizler. Peki, Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç TL, şarjı ne kadar gider? İşte detaylar...

ŞOK Markette 6 taksit fırsatı! Projeksiyon cihazı ve televizyon 2799 TL, kanepe 3599 TL! 12 Kasım 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 12 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Escobar'ın Medellin'deki evi 375 kilo patlayıcı ile yıkıldı!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın başkent Bogota’da uzun süre ikamet ettiği Monaco binası, 375 kilo patlayıcı ile 3.2 saniyede yıkıldı. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygın, Sercan Çelik ve Tolga Çelik ortaklığında kuruldu. 

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Pablo Escobar'ın evi yıkılacak mı?

Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, 1993 yılında öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi otele dönüştü!

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

Pablo kanepe Haberi

Pablo kanepe

Şıklığın ve konforun evinizdeki yansıması ‘Pablo’ ile tüm stresinizi üzerinizden atarak keyifli bir akşam geçireceksiniz.

B&T Koleksiyonunda yer alan, Pablo kanepe, şehrin karmaşasını, monotonluğunu ve yükünü unutturacak konfor ve estetikle bütünleşen dokusuyla evlerin yıldızı olacak…


Ürün Adı: PABLO

Tasarım: B&T DESIGN...