02 / 05 / 2024

Pabuçdere Barajı balık avı

Pabuçdere Barajı balık avı

İstanbul barajlarındaki doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesi olan 16,31’e indi. Havadan yapılan çekimlerde Pabuçdere Barajı’nın tamamen kuruduğu görülürken, yakınındaki Kazandere Barajı su havzasında inekler ve koyunlar otluyor.

Narlıdere Metrosu ihaleye çıkıyor!

Muhtarlar buluşması kapsamında Narlıdere ile Balçova’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Metrosu’nun yapımı için kısa süre sonra ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Şanlıurfa Balık ve Manav Hali inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Balık ve Manav Hali’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

Sazlıdere Barajı'na kaçak moloz dökenlerin cezası ağır olacak!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili, "İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak" dedi.

İzmir Dikili Balıkçı Barınağı imar planı askıda!

İzmir Dikili balıkçı barınağı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı!

Forbes'un hazırladığı En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı. Bu burçtan olan 15 zengin, toplam servetten yüzde 13.5 pay aldı. Yaylar ise 100 kişi içinde sadece 4 olan sayıları ile son sırada.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

Çeşmeli balıkçılar barınaklarının genişletilmesini istiyor!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ildır Mahallesinde, balıkçı barınağının yetersiz kalışı ve genişletilememesi balıkçılara büyük sıkıntı oluştururken, vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor!

Kumkapı'da 1983 yılından bu yana hizmet veren, Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu gerekçesiyle yıkılan Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Pabuçdere Barajı balık avı Haberi

Pabuçdere Barajı balık avı

İstanbul barajlarındaki doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesi olan 16,31’e indi. Havadan yapılan çekimlerde Pabuçdere Barajı’nın tamamen kuruduğu görülürken, yakınındaki Kazandere Barajı su havzasında inekler ve koyunlar otluyor. Büyükçekmece Gölü’nde ise balık tutulan alanlar geniş düzlükler haline geldi. Barajlardaki suyun İstanbul’a en fazla 50 gün yetebileceği belirtiliyor.


İstanbul’da barajlar alarm veriyor. Kurak geçen kışın ardından yazın yağan yağmurların da barajlara etkisi olmadı. Yapılan ölçümler, barajlardaki su seviyesinin hızla düştüğünü gösteriyor. 13 Ağustos tarihinde yapılan ölçümlerde baraj doluluk oranları yüzde 18,41 iken dün bu oran son 10 yılın en düşük seviyesi olan yüzde 16,16’ya geriledi. 2013 yılının Ağustos ayında baraj doluluk oranı yüzde 64,32’ydi.


Havadan yapılan çekimler, İstanbul’un kuzeyinde bulunan Papuçdere Barajı’nın tamamen kuruduğunu gözler önüne serdi. Su havzasında balık...