06 / 05 / 2024

Pakpen azerbaycan fuarı

Pakpen azerbaycan fuarı

Pakpen ürünlerini Azerbaycan'daki yapı sektörü ile buluşturdu. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini ve bu pazara yönelik çalışmalarını önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Emlak Konut, Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda!

Emlak Konut, fuarda Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşması çok önemli. " dedi.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

GYODER, Azerbaycan’da Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılıyor.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Azerbaycan, Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazar oldu!

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Pakpen azerbaycan fuarı Haberi

Pakpen azerbaycan fuarı

Pakpen, Azerbaycan Bakü’de bu yıl 20’ncisi düzenlenen BAKUBUİLD-Bakü Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. 22 Ekim tarihinde kapılarını açan ve 25 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayan fuarda Pakpen, ürünlerini Azerbaycan’daki yapı sektörü ile buluşturdu. Pakpen, fuarda 72 metrekare büyüklüğündeki stand alanında PVC profil ürünleri, sandviç panelleri, PPRC boru ve ek parçaları, HDPE 100 boruları ve Korige kanalizasyon borularını sergiledi.


Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini belirterek, yeni işbirlikleri geliştirmek adına BakuBuild Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tuza, komşu ülke Azerbaycan’ın, pazar paylarını artırmak istedikleri pazarlar arasında öncelikli olduğunu ve bu pazara yönelik çalışmalarını, önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi. Pakpen olarak kalitede iç pazarda yakaladıkları başarıyı, yurtdışına da taşımayı hedeflediklerini kaydeden Tuza, “Kalitedeki iddiamızı, Azerbaycan başta...