27 / 04 / 2024

Pakpen izoder

Pakpen izoder

‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’ nı aldı. Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü...

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

İZODER: Binalarımızı korozyona karşı korumalıyız!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği 1-7 Mart Deprem Haftası'na yönekil açıklama yaptı.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

İZODER: Bina yalıtımında seferberlik ilan etmeliyiz!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, dayanıklı ve konforlu binalar için seferberlik ilan edilmesi gerektiğini söyledi.  

İZODER: Ülkemizin herhangi bir bölgesinde yıkıcı deprem olasılığı çok yüksek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER, İzmirde meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. İşte İZODER'in o açıklaması...

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

İZODER yalıtım bilincini artırıyor!

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

​İZODER: Depreme karşı güvenli ve nitelikli binalar inşa etmeliyiz!

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada İZODER , Türkiye’de, güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğine dikkat çekiyor..

Pakpen izoder Haberi

Pakpen izoder


‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’nı aldı. Pakboard markası ile üretimi gerçekleştirilen EPS ürünü, ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü.


Pakpen, kalitesini sektör otoritelerinden aldığı sertifikalarla taçlandırmaya devam ediyor. İZODER önderliğinde başlatılan ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ sonucunda geçtiğimiz yıl Pakboard XPS yalıtım levhası ürününe ‘Kalite Onay Sertifikası’ alan Pakpen, aynı marka çatısında üretim yaptığı EPS için de kalitesini onaylattı.


Fabrikalarında en genç teknolojiyi kullanan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ‘Kurulduğumuz günden beri tüm markalarımızın üretim prosesinde ‘kalite’ birincil önceliğimiz oldu. Bunun için gerek alt yapı sistemlerimizi yeniledik, gerekse TÜRKAK belgeli laboratuvarlarımızda geliştirdiğimiz ürünlerle sektörün öncüsü olmayı hedefledik. Bugün İZODER gibi...