23 / 07 / 2024

Pal City projeleri

Pal City projeleri

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren, '' 2014 Yılında açıkladığımız 200 konutluk projenin lansman aşamasında bitmesi bizim hızla yatırım yapıp büyük projelerimizi açıklamamıza vesile olmuştur." dedi.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Sign of the City Awards 11 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi projeleri seçen, sektöre ve şehirlere değer katan Sign of the City Awards (SotCA) 11 Aralık’ta gerçekleşecek. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından seçilecek yıldız projeler törende ödüllerini alacak.

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya’nın en büyük konut projelerinden biri olan Pal City 1 Vali Konakları projesinde tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nda doğa ile yaşam keyfi!

Antalya eski Vali Yardımcı Turan Eren'in Kooperatif Başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları, üyelerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları!

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pal City Vali Konakları 2 projesi 2019'da tamamlanacak...

Pal City Vali Konakları Döşemealtı ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Döşemealtı ev fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Pal City projeleri Haberi

Pal City projeleri

Özellikle inşaat alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla gündeme gelen Antalya, emlak derecelendirme kurumu REİDİN'in 2016 yılında emlak değerinde en fazla artış gösteren üç ilden birisi olarak açıklamasının ardından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'te açıkladığı veriler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tarihinde ilk kez kredi notu vererek, Büyükşehir'in uzun vadeli kredi notunu yatırım yapılabilir seviye olan BBB-, görünümünü ise durağan olarak belirledi. 


Villa şehir Antalya ve yeni yaşam biçimi Antalya'da son iki yılda yaptığı 602 konutla bölgenin en önemli inşaat firmalarından birisi olan Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren Antalya'nın artan değerinin katlanarak devam edeceğini vurguladı. 


Turan Eren, "Özellikle Antalya merkeze bağlı ilçelerde yapılan villa tarzı yapılar bu gelişmelerin ana sebebidir" dedi ve şu bilgileri verdi: "Antalya'da yeni bir yaşam biçimi oluşturuluyor....